BIO SELSKÝ JOGURT, ČOKOLÁDA

BIO SELSKÝ JOGURT, ČOKOLÁDA

Jogurt vytvořený z bio mléka té nejvyšší kvality od našich kraviček a s prospěšnými bakteriemi Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Pravá bio čokoláda svou elegantní hořkostí zjemní kyselost jogurtu a přinese vám chuťový zážitek, který ovoce nikdy nedokáže. Příchuť, kterou ocení každý fajnšmekr a milovník čokolády.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kj 413
Energie kcal 98
Tuky 3,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g
Sacharidy 14 g
z toho cukry 12 g
Bílkoviny 3,0 g
Sůl 0,1 g

Složení produktu

mléko*, čokoládová složka 20 %* [cukr*, čokoláda 5 % * (cukr*, kakaová hmota*, kakaové máslo*), kakaový prášek*, sušené plnotučné mléko* nativní škrob*, zahušťovadla: karubin*, citrónová šťáva*], mléčná bílkovina*, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). * BIO surovina. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 180 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.