KRÉMOVÝ JOGURT FARMÁŘEK, TŘEŠEŇ

KRÉMOVÝ JOGURT FARMÁŘEK, TŘEŠEŇ

Jogurt je vyráběn z mléka z okolních farem a za dodržování všech postupů, které dávají jogurtům Hollandia jejich charakteristickou chuť. Po vyzrání z tanku je promíchán a plněn do kelímků. Třešňová příchuť obsahuje perfektně vyzrálé kousky třešní, které chutnají jako čerstvě natrhané.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 358
Energie kcal 85
Tuky 3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 11 g
z toho cukry 11 g
Bílkoviny 3,2 g
Sůl 0,1 g

Složení produktu

mléko, ovocná složka 24 % (cukr, třešně 50 %, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, přírodní aroma), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (2-8) °C. Varianty balení produktu: 125 g, 3 kg.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.