SELSKÝ JOGURT, BORŮVKA

Produkt

SELSKÝ JOGURT, BORŮVKA

Jogurt. Borůvky. Nic víc. Na dně najdete ovocnou složku, ve které jsou kousky borůvek (55 %). Ovoce pečlivě vybíráme a za jeho prvotřídní kvalitu se můžeme zaručit. Cukr a pektin, které jsou uvedeny na obalu, pocházejí z ovoce – další barviva, aromata ani stabilizátory do jogurtu nepřidáváme. Borůvková příchuť je jednou z nejoblíbenějších. Sladké borůvky totiž skvěle doplňují příjemně nakyslou chuť jogurtu Hollandia.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 382
Energie kcal 91
Tuky 3,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Sacharidy 13 g
z toho cukry 13 g
Bílkoviny 2,9 g
Sůl 0,12 g
složení ilustrace

Složení produktu

mléko, ovocná složka 18 % (borůvky 55 %, cukr, stabilizátor: pektin, citrónová šťáva), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 200 g, 400 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Voňavé lívance s perníkovým kořením

Vůně koření k Vánocům neodmyslitelně patří a jednoduché recepty, které nezaberou mnoho času, jistě potěší nejednoho z nás. Víte, že lívance jsou původním českým pokrmem a dříve je kuchařky podávaly k slavnostní snídani? Lpíte-li tedy na tradicích, určitě jimi nic nezkazíte. Ba naopak. Vyměňte zaběhlý snídaňový rituál s vánočkou za lívance a překvapte celou rodinu.