SELSKÝ JOGURT, BÍLÝ

Produkt

SELSKÝ JOGURT, BÍLÝ

Selský jogurt vyrábíme tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur. Získává tak zrcadlově lesklý a hladký povrch, jemně mléčně nakyslé aroma, kyprou a na lžičce pevnou, přesto v ústech příjemně křehkou texturu a neopakovatelnou komplexní jogurtovou chuť. Bílý jogurt představuje vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň může sloužit i jako surovina pro domácí kuchyni.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 279
Energie kcal 67
Tuky 3,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,7 g
Sacharidy 4,5 g
z toho cukry 3,4 g
Bílkoviny 3,7 g
Sůl 0,12 g
složení ilustrace

Složení produktu

mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,5 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 200 g, 500 g, 1 kg, 5 kg, 10 kg.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Voňavé lívance s perníkovým kořením

Vůně koření k Vánocům neodmyslitelně patří a jednoduché recepty, které nezaberou mnoho času, jistě potěší nejednoho z nás. Víte, že lívance jsou původním českým pokrmem a dříve je kuchařky podávaly k slavnostní snídani? Lpíte-li tedy na tradicích, určitě jimi nic nezkazíte. Ba naopak. Vyměňte zaběhlý snídaňový rituál s vánočkou za lívance a překvapte celou rodinu.