BIO FARMÁŘ, BÍLÝ

BIO FARMÁŘ, BÍLÝ

Klasický jogurt bílý si najde stálé místo v každé moderní zdravé kuchyni. Je ideální na snídani, ale také na vaření slaných i sladkých pokrmů. Tento jogurt potěší především všechny milovníky čisté chuti jogurtů Hollandia. Po vyzrání v tanku jogurt promícháme a plníme do kelímků.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ282
Energie kcal67
Tuky3,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny2,4 g
Sacharidy4,4 g
z toho cukry4,4 g
Bílkoviny3,9 g
Sůl0,1 g

Složení produktu

BIO mléko, BIO mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lacto- bacillus acidophilus (106/g). Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S)! Po otevření urychleně spotřebujte! Uchovejte při teplotě (2-8)°C.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.