BIO FARMÁŘ, BORŮVKA

BIO FARMÁŘ, BORŮVKA

BIO mléko od našich kraviček, lahodné borůvky i zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. To je BIO Farmář od Hollandie. Pečlivě vybraná borůvková složka obsahuje 50 % kusového ovoce. Jogurt si oblíbíte pro vyváženost chuti sladkých borůvek a jemně krémového jogurtu.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ370
Energie kcal88
Tuky3,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny1,9 g
Sacharidy12 g
z toho cukry12 g
Bílkoviny3,2 g
Sůl0,09 g

Složení produktu

mléko*, ovocná složka 20 %* (borůvky 50 %*, třtinový cukr*, nativní škrob*, zahušťovadla: pektiny, xantan, přírodní aroma), mléčná bílkovina*, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S)! Po otevření urychleně spotřebujte! Uchovejte při teplotě (2-8)°C. * BIO surovina

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.