BIO SELSKÝ JOGURT, JAHODY

BIO SELSKÝ JOGURT, JAHODY

BIO selský jogurt vyráběný z bio mléka vlastních krav s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Jahodová poduška ve spodní části kelímku je složena výhradně z přírodních složek a kousky jahod tvoří 45 % ovocné složky.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ382
Energie kcal91
Tuky3,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny1,7 g
Sacharidy13 g
z toho cukry12 g
Bílkoviny2,9 g
Sůl0,09 g

Složení produktu

mléko*, ovocná složka 20 %* (jahody 45 %*, třtinový cukr*, nativní škrob*, zahušťovadla: pektin, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve*), mléčná bílkovina*, jogurtová kultura, probiotická kultura Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus (106/g). * BIO surovina. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 180 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.