BIO SELSKÝ JOGURT, JAHODY

Produkt

BIO SELSKÝ JOGURT, JAHODY

BIO selský jogurt vyráběný z bio mléka vlastních krav s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Jahodová poduška ve spodní části kelímku je složena výhradně z přírodních složek a kousky jahod tvoří 45 % ovocné složky.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 382
Energie kcal 91
Tuky 3,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 13 g
z toho cukry 12 g
Bílkoviny 2,9 g
Sůl 0,09 g
složení ilustrace

Složení produktu

mléko*, ovocná složka 20 %* (jahody 45 %*, třtinový cukr*, nativní škrob*, zahušťovadla: pektin, přírodní aroma, šťáva z černé mrkve*), mléčná bílkovina*, jogurtová kultura, probiotická kultura Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus (106/g). * BIO surovina. Obsah tuku nejméně 2,8 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 180 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zapečené kotletky v jogurtu

Milujete nenáročná jídla z jednoho pekáčku? Pak si určitě zamilujete i naše kotletky zapečené v jogurtu. Díky němu maso krásně zkřehne a neztratí šťávu. Celou přípravu navíc zvládne i kuchařský začátečník.