
DUO, ČOKOLÁDA A VIŠEŇ
Chuť na sladké? Netřeba slov. Vlastně jen jediné – DUO. Nechme promluvit lahodný mléčný dezert s čokoládou, višňovou složkou a mléčným krémem. DUO je váš gurmánský zážitek na přání, který si můžete užít kdykoli. Dopřejte si potěšení v podobě dezertu krémové konzistence a s příjemně nasládlou chutí.
Výživové údaje na 100g výrobku
Energie kJ | 529 |
Energie kcal | 126 |
Tuky | 3,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 21 g |
z toho cukry | 19 g |
Bílkoviny | 2,9 g |
Sůl | 0,07 g |

Složení produktu
jogurt 58 % (mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura), čokoládová složka 22% (cukr, čokoláda 18 % (kakaová hmota 41,5 %, cukr, kakao s nízkým obsahem tuku), modifikovaný škrob, přírodní aroma, skořice, černý pepř, hřebíček), višňová složka 20 % (višně 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, barvící koncentrát z ibišku a mrkve, regulátor kyselosti: kyseliny citronová, přírodní aroma).
Spotřebujte do data uvedeného na víčku.
Uchovejte při teplotě 2°C – 8°C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Ke stažení
Často kladené dotazy
Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Další příchutě
Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia
Recept: Zeleninová quesadilla
Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!
Recept: Zeleninová polévka
Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.