DUO, SUŠENKA A AMARETTO

DUO, SUŠENKA A AMARETTO

Stačí málo… ochutnat. A získá si vás po první lžičce. Podlehněte dokonalé kombinaci ukryté v dezertu DUO. Každá vrstva je jedinečná a jejich spojením vzniká dezert DUO. Zamilujte se do kombinace sladkého Amaretto liquéru a jemného mléčného krému s kousky křupavých máslových sušenek. Záleží na potěšení, tak si ho dopřejte a užijte do poslední lžičky.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ475
Energie kcal113
Tuky2,8
z toho nasycené mastné kyseliny1,8
Sacharidy19
z toho cukry18
Bílkoviny2,7
Sůl0,07

Složení produktu

jogurt 58 % (mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura), sušenkový komponent 22 % (cukr, mleté cereální sušenky 10 % (pšeničná mouka, cukr, máslo, pšeničný škrob, vejce, ovesné vločky), pšeničné otruby, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, přírodní aroma, dýňový a mrkvový koncentrát, karamelizovaný cukr), kávový komponent 20% (cukr, amareto v prášku (cukr, meruňková jádra 18%, vaječný bílek, mléčná bílkovina, modifikovaný škrob, kakao s nízkým obsahem tuku, instantní káva, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, přírodní aroma) Může obsahovat stopy ořechů a výrobků z nich, a sóji a výrobků z ní. Spotřebujte do data uvedeného na víčku. Uchovejte při teplotě 2°C – 8°C. Po otevření urychleně spotřebujte.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.