KRÉMOVÝ JOGURT FARMÁŘEK, VANILKA

KRÉMOVÝ JOGURT FARMÁŘEK, VANILKA

Jogurt vyrábíme z mléka z okolních farem. Pečlivě jej prověřujeme a dodržujeme všechny postupy, které dávají jogurtům Hollandia jejich charakteristickou chuť. Po vyzrání do jogurtu zamícháme vanilkovou příchuť – extrakt z pravé vanilky a vanilková semínka.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ423
Energie kcal100
Tuky3 g
z toho nasycené mastné kyseliny2,1 g
Sacharidy15 g
z toho cukry15 g
Bílkoviny3,2 g
Sůl0,1 g

Složení produktu

mléko, ochucující složka 24 % (cukr, aroma, vanilkový extrakt 1,2 %, vanilková semínka 0,1 %), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (2-8) °C. Varianty balení produktu: 125 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.