KRÉMOVÝ JOGURT FARMÁŘEK, MERUŇKA

KRÉMOVÝ JOGURT FARMÁŘEK, MERUŇKA

Sladké meruňky vybrané s tou největší péčí a lahodný krémový jogurt Hollandia jsou vhodnou součástí jídelníčku.Krémové jogurty zrají v tanku a jsou vyráběny z mléka okolních farem. Dodržujeme všechny postupy tak, abychom získali charakteristickou chuť jogurtu Hollandia.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ374
Energie kcal89
Tuky2,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny2,0 g
Sacharidy12 g
z toho cukry12 g
Bílkoviny3,1 g
Sůl0,1 g

Složení produktu

mléko, ovocná složka 24 % (meruňky 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátory: pektiny, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus 106/g. Skladujte při teplotě (2-8)°C . Po otevření urychleně spotřebujte. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S).

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.