SELSKÝ JOGURT REBARBORA S MÁTOU

Produkt

SELSKÝ JOGURT REBARBORA S MÁTOU

S jarem přichází i nová limitovaná příchuť. Tentokrát jsme vsadili na sladkokyselou chuť rebarbory a přidali mátu. To vše v kombinaci s bílým jogurtem tvoří dokonalou harmonii. Tak ochutnejte.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 378
Energie kcal 90
Tuky 3,1
z toho nasycené mastné kyseliny 2,2
Sacharidy 12
z toho cukry 12
Bílkoviny 3,1
Sůl 0,10
složení ilustrace

Složení produktu

Složení: mléko, ovocná složka 18 % (rebarbora 50 %, cukr, stabilizátor: pektiny, mátový extrakt 0,1 %), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA 5(106/g). Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zapečené kotletky v jogurtu

Milujete nenáročná jídla z jednoho pekáčku? Pak si určitě zamilujete i naše kotletky zapečené v jogurtu. Díky němu maso krásně zkřehne a neztratí šťávu. Celou přípravu navíc zvládne i kuchařský začátečník.