SELSKÝ JOGURT, ŠVESTKY SE SKOŘICÍ

Produkt

SELSKÝ JOGURT, ŠVESTKY SE SKOŘICÍ

Selský jogurt zraje tradičním způsobem v kelímku, pak přidáváme vyzrálé švestky a navrch špetku skořice. Selský jogurt navíc obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 374
Energie kcal 89
Tuky 3,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Sacharidy 12 g
z toho cukry 12 g
Bílkoviny 3,1 g
Sůl 0,1 g
složení ilustrace

Složení produktu

mléko, ovocná složka 18 % (švestky 50 %, cukr, stabilizátor: pektiny, koncentrát šťávy z arónie, skořice 0,2 %, citrónová šťáva), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA 5 (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (2-8) °C. Varianty balení produktu: 200 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zapečené kotletky v jogurtu

Milujete nenáročná jídla z jednoho pekáčku? Pak si určitě zamilujete i naše kotletky zapečené v jogurtu. Díky němu maso krásně zkřehne a neztratí šťávu. Celou přípravu navíc zvládne i kuchařský začátečník.