SELSKÝ JOGURT, ŠVESTKY SE SKOŘICÍ

SELSKÝ JOGURT, ŠVESTKY SE SKOŘICÍ

Selský jogurt zraje tradičním způsobem v kelímku, pak přidáváme vyzrálé švestky a navrch špetku skořice. Selský jogurt navíc obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ374
Energie kcal89
Tuky3,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny2,2 g
Sacharidy12 g
z toho cukry12 g
Bílkoviny3,1 g
Sůl0,1 g

Složení produktu

mléko, ovocná složka 18 % (švestky 50 %, cukr, stabilizátor: pektiny, koncentrát šťávy z arónie, skořice 0,2 %, citrónová šťáva), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium BB12 a Lactobacillus acidophilus LA 5 (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (2-8) °C. Varianty balení produktu: 200 g.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.