ZMRZKA V BELGICKÉ MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ

ZMRZKA V BELGICKÉ MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ

Jogurt. Čokoláda. Dřívko. A mínusové teploty. To je všechno, co potřebujete pro báječně osvěžující ZMRZKU. Spojili jsme v nich to nejlepší. Naše poctivé mléko, BiFi kultury a mléčnou belgickou čokoládu, která tak skvěle křupe.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ1182
Energie kcal282
Tuky19 g
z toho nasycené mastné kyseliny11 g
Sacharidy24 g
z toho cukry24 g
Bílkoviny3,4 g
Sůl0,08 g

Složení produktu

jogurt 51 % [plnotučné mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g)], mléčná čokoláda 26 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, bezvodý mléčný tuk, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma], smetana, cukr, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), stabilizátory (guarová guma, karubin). Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Objem: 50 ml.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.