ZMRZKA V HOŘKÉ POLEVĚ, BORŮVKA

ZMRZKA V HOŘKÉ POLEVĚ, BORŮVKA

Další varianta oblíbené Zmrzky je na světě. Tentokrát si přijdou na své milovníci kombinace sladkých borůvek a nakyslého bílého jogurtu. Zakousněte se do borůvkové Zmrzky. Nejlepší letní osvěžení z mléka, BiFi kultury a křupavé polevy na vás čeká v mrazících boxech.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ1323
Energie kcal316
Tuky22,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny17,5 g
Sacharidy25,9 g
z toho cukry23,2 g
Bílkoviny3,0 g
Sůl0,04 g

Složení produktu

34% kakaová poleva (kokosový olej, kakaová hmota, cukr, kakao, laktóza, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma), 25 % bílý jogurt (mléko, mléčná bílkovina, sušené mléko, jogurtová kultura, probiotická kultura), 11% borůvkové pyré, pitná voda, cukr, 6% tekutá smetana, dextróza, fruktóza, sušený glukózový sirup, emulgátor: E 471, stabilizátory (E 410, E 412), kyselina: kyselina citronová. Může obsahovat sóju, arašídy a skořápkové plody.

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.