ZMRZKA V HOŘKÉ POLEVĚ, JAHODA

ZMRZKA V HOŘKÉ POLEVĚ, JAHODA

Slyšíte? To křupla poleva. Proměnili jsme Selský jogurt bílý na Zmrzku, přidali jahody, polevu a samozřejmě dřívko. Nic víc v tom nehledejte. Proto je chuť naší Zmrzky tak dokonalá.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kj 1318
Energie kcal 315
Tuky 22,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 17,6 g
Sacharidy 25,8 g
z toho cukry 23,2 g
Bílkoviny 3,0 g
Sůl 0,04 g

Složení produktu

34% kakaová poleva (kokosový olej, kakaová hmota, cukr, kakao, laktóza, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma), 25 % bílý jogurt (mléko, mléčná bílkovina, sušené mléko, jogurtová kultura, probiotická kultura), 10% jahodové pyré, pitná voda, cukr, 6% tekutá smetana, dextróza, fruktóza, sušený glukózový sirup, emulgátor: E 471, stabilizátory (E 410, E 412), kyselina: kyselina citronová, koncentrát z červené řepy. Může obsahovat sóju, arašídy a skořápkové plody. 

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, jogurty Hollandia jsou bezlepkové. Lepek obsahuje Dezert DUO, SUŠENKA A AMARETTO a také JOGURTOVÁ ZMRZKA, S TĚSTEM BROWNIE. Pro lepší orientaci jsou bezlepkové produkty označeny logem BEZ LEPKU.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová quesadilla

Všichni jsou už v Mexiku... a dávají si quesadillu s naším jogurtovým dipem!

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.