ZMRZKA V MANGU

ZMRZKA V MANGU

Jogurt má mnoho podob a tahle je na teplé dny ideální. Mango v kombinaci se zmrzlým jogurtem vás nenechá chladnými. Zakousněte se do poctivé Zmrzky v mangu.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kj580
Energie kcal139
Tuky6,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny4,3 g
Sacharidy18 g
z toho cukry17,6 g
Bílkoviny2 g
Sůl0,06 g

Složení produktu

Jogurt (46 %) [plnotučné mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g)], voda, cukr, smetana, mango pyré (8,6 %), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), stabilizátory (guma guar, karubin), glukózový sirup, regulátor kyselosti (kyselina citronová). Objem: 50 ml

Ke stažení

Často kladené dotazy

Syrové mléko je po vyhovující laboratorní kontrole přijato do mlékárny. Následuje čištění, homogenizace, pasterizace a chlazení na teplotu, při které budou jogurty zrát. Do mléka se nasypou miliardy jogurtových a probiotických bakterií a takto zaočkované mléko se plní do kelímků. V případě ovocných jogurtů se na dno nejdříve dávkuje ovocná složka, poté se kelímek plní zaočkovaným mlékem. Naplněné kelímky putují do zracích boxů, kde se zaočkované mléko po šesti hodinách změní na Selský jogurt. Po vychlazení a laboratorní kontrole expedujeme čerstvé jogurty k zákazníkům.
Ano, všechny výrobky Hollandia jsou bezlepkové, lepek do naší výroby nesmí.
Probiotika jsou živé mikroorganizmy, které v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav nejen člověka – a to zejména složení střevní mikroflóry. Používáme přesně specifikované kmeny Biffidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Další příchutě

Oblíbené recepty z jogurtů Hollandia

Recept: Zeleninová polévka

Na teploty pod nulou vyzrajeme! Máme recept, který zahřeje a zasytí. Pokud i vy milujete husté jogurty a polévky, musíte rozhodně kliknout. Tohle je recept pro vás dělaný.