Zapečený tuřín s mozzarellou

Bez masa, s jogurtem a se zeleninou. Prostě ta nejlepší společnost se sešla v dalším receptu. Nechte se zlákat na dokonalou kombinaci chutí.
  • 20  min.
  • 4  porce

Ingredience

Tuřín 2 ks
Mrkev 2 ks
Květák 1 ks
Mozzarella 2 ks
Smetana 100 ml
Selský jogurt bílý 100 g
Tagliatelle 300 g
Vejce 3 ks
Rozmarýn 5 g
Sůl
Pepř

Postup přípravy

  1. Tuřín, mrkev a květák očistíme, nakrájíme na plátky a naskládáme do pekáče.
  2. Přidáme i nakrájenou mozzarellu a těstoviny.
  3. V misce vyšleháme vejce, přidáme smetanu, Selský jogurt bílý a nasekaný rozmarýn.
  4. Nalijeme do pekáče a dáme péct na 180 °C.