Zapečený tuřín s mozzarellou

Bez masa, s jogurtem a se zeleninou. Prostě ta nejlepší společnost se sešla v dalším receptu. Nechte se zlákat na dokonalou kombinaci chutí.
  • 20  min.
  • 4  porce

Ingredience

Tuřín2 ks
Mrkev2 ks
Květák1 ks
Mozzarella2 ks
Smetana100 ml
Selský jogurt bílý100 g
Tagliatelle300 g
Vejce3 ks
Rozmarýn5 g
Sůl
Pepř

Pro přípravu receptu doporučujeme

Postup přípravy

  1. Tuřín, mrkev a květák očistíme, nakrájíme na plátky a naskládáme do pekáče.
  2. Přidáme i nakrájenou mozzarellu a těstoviny.
  3. V misce vyšleháme vejce, přidáme smetanu, Selský jogurt bílý a nasekaný rozmarýn.
  4. Nalijeme do pekáče a dáme péct na 180 °C.