Slavíme 30 let jogurtové legendy.

Jsme hrdí na to, že je to už 30 let, kdy vám na stůl přinášíme naše Selské jogurty. A ačkoliv se to možná bude zdát v dnešní době neuvěřitelné, celé 3 dekády jsou nám věrní nejen zákazníci, ale i mnoho zaměstnanců, kterých v Krásném Údolí dnes pracuje okolo 80. Jejich nadšení a píle se celé ty roky odráží v našich produktech. Starají o to, aby zákazník při koupi každého dalšího kelímku uvnitř našel to, na co je zvyklý, v nezměněné kvalitě.

U příležitosti výročí jsme se rozhodli vzdát těmto srdcařům hold a představit je stálým i novým zákazníkům na limitované výroční edici kelímků jogurtové legendy Hollandia Selský bílý 500 g, kterým před těmi 30 lety všechno začalo a který je dodnes naší vlajkovou lodí.

 

Zaměstnanců, kteří se u nás o výslednou kvalitu jogurtů starají od jejich začátků, je celá řada, což svědčí o tom, že ačkoliv jsme dnes už poměrně velkou firmou, stále u nás panuje přátelská a rodinná atmosféra. Představit je na kelímcích všechny bohužel nejde, a tak se jejich zástupci stala pětice, v níž najdete lidi z výroby, vedoucí i řidiče ještěrky. Bez žádné z profesí by jogurt nemohl vzniknout a dostat se až na pulty obchodů.

 

Seznamte se s 5 zaměstnanci, díky kterým mohou být jogurty Hollandia tak výjimečné, jako jsou!

 

Pavel Dostál, guru výroby, kvality a vývoje: Stejně jako někdo je ten, kdo tančí s vlky, tak Pavel Dostál je ten, kdo slyší jogurt zrát. Už 27 let si ve firmě zakládá na tom, že o jogurtových kulturách ví úplně všechno a ošidit nenechá ani sebe, ani své svěřence v kelímcích.

Klára Tothová, kouč výrobního týmu: Bez Klářiny obětavé práce by se firma neobešla. Díky správnému vedení hry šlape její tým jako hodinky a zůstává za ním spousta kvalitně odvedené práce. Každý den vysílá hráče ze střídačky do útoku, už skvělých 14 let.

Bohuslav Cirhan, mistr zrodu jogurtu: Slova jako nejde a nefunguje od něj nikdo v Hollandii za celých 30 let neslyšel. O výrobě jogurtů ví to, co málokdo jiný a přesně ví, jak všechno nastartovat, popohnat, pohlídat. Spolu s maestrem výroby Jiřím Přesličkou tvoří srdce zrání. Na téma, jak se z mléka stane jogurt, dokáže Jiří Přeslička zvaný „Přesla“ mluvit celé hodiny. Pokud si někdo neví rady, stačí říct Abrakadabra! a Jiří si s tím poradí. Už 30 let.

František Šindelář, pilot ještěrky: Výroba jogurtů je úžasné kouzlo, ještě větší kouzlo je ale někdy potřeba, aby se všechno zboží dostalo z bodu A do bodu Z. Bez správné logistiky po skladu i nakládkách by se jogurty nikdy k zákazníkům nedostaly. František Šindelář je na to machr. Jogurty na své ještěrce vozí už 28 let.

 

 

 

Děkujeme všem našim zaměstnancům, ale i vám, našim věrným zákazníkům, že vám produkty tolik chutnají.

Tak na dalších 30 let jogurtové legendy.